Боядисване на косата 2020-2021

Боядисване на косата 2020-2021

Модерен цвят на косата в съвременния смисъл на думата означава не само фундаментално промяната на цвета на косата, но...

есен/зима 2019-2020

Есен/зима 2019-2020

Отиващото си лято не бива да оставя следи от тъга и носталгия. Трябва да дарява мили спомени и енергиен заряд за предстоящите есенно-зимни дни.

Идеи за мъжки прически 2019

Идеи за мъжки прически 2019

Ако търсите разнообразие от идеи за мъжки прически 2019, то сте попаднали на правилното място. Специално за вас подбрахме едни от най-добрите модни мъжки прически 2019.

Красив цвят на косата

Красив цвят на косата

Красив цвят на косата, хармонично подбран от стила на облеклото и вида на външния вид, както и в комбинация с модерна прическа, може най-добре да предаде настроението, да изрази вътрешния свят на красиви жени и прекрасни момичета.

R-studio отпразнува своята 15-годишнина

15 години R-studio

Салонът за красота R-studio отпразнува своята 15-годишнина. Събитието се проведе в студиото с елегантен кетъринг и в приятна атмосфера. Гости на мероприятието бяха дългогодишни клиенти, партньори в бизнеса, представители на L’Oréal и вносителите на CHI.

Sofia hair fashion show 2017

Sofia hair fashion show 2017

Грандиозно събитие организирано от стилист Капанов - ХХ Международен Фестивал на Прическата и Красотата. Rstudio също ще участва на събитието, в шоуто на Intercoiffure Bulgaria.

Предаване Пътеки БНТ

Предаване "Пътеки" по БНТ

Тази събота, 26-ти Август, лятната програмна схема на БНТ 1 ще се обогати с още един свеж телевизионен проект. Предаването "Пътеки" с водещ Деница Атанасова ще прави компания на зрителите на националната телевизия всяка съботна и неделна сутрин от 8.30 до 9.00ч. Прекрасно предаване! За нас е удоволствие да се грижим за косите и грима на водещата и гостите. Благодарим за доверието! Желаем успех на Пътеки.

Бонка Долева

Представяме ви:

Бонка Долева - козметик специалист в #Rstudiosalon
По образoвание инженер, по призвание творец. Съчетава в себе си сериозността на образoванието, което е завършила с естествения усет за красота и съвършенство.

Успешните хора

За да бъдете успешни...

14 неща, които успешните хора правят различно и които ни помагат да постигнем значимите цели в живота си.
"За да бъдете успешни, желанието ви за успех трябва да бъде по-голямо от страха ви от провал."
Бил Кросби

Пясъчно рус цвят за блондинки

Малкото не ни е достатъчно!

Познахте ли го?
Да, това е така търсения от всяка блондинка брилянтен резултат - разкошен пясъчно #Rstyle рус цвят. Прецизно структориран от корена до върха на косата! Не изневеряваме и на факта, че признато сме най-добри и в това да Ви пренасяме в свят на релаксация. Ние търсим класа, ако и Вие ни търсите - обадете се, чувствайте се поканени на чаша кафе и консултация.

Kerastase densifique homme

R-studio препоръчва!

Ние знаем, че изтъняването на косата е често срещан проблем, който засяга 52% от мъжете и 76% от жените. Това не е свързано само с естествения процес на стареене, има и различни фактори, които могат да повлияят. Компетенцията ни и любовта към косите Ви провокира у нас непрекъснато да търсим най-доброто! Kerastase Densifique за цялостна грижа, и максимален резултат - 3300 нови косъма се правят трите курса на възстановяване.

Балът 2017

Красотата и изкуството

Тази година екипът на Rstudio бе покaнен да стане част от едно прекрасно събитие - "Балът 2017-красотата и изкуството" - бал докоснал и обединил хора от различни сфери на изкyството. Идея и инициатива докоснала и нас! Освен колаборацията от артисти и изпълнители в събитието е вплетен конкурсът за красота "Miss Grand Sea Univerce", където екипът ни ще се погрижи да подчертае естествената красота на младите участници.

Artistic Forum Loreal Professionel

Artistic Forum Loreal Professionel 05.03.2017

L'oreal Professionel отново взривиха фризьорските среди с поредното модно шоу за креативни прически и цялостна визия.
Нашето участие на сцена представено от Радослава Петрова беше вдъхновено от модерната жена днес, която знае коя е и какво иска.

Kerastase Chronologiste

Kerastase Chronologiste

На 23.02 в R studio, Kerastase представи най-луксозната грижа за коса - Chronologiste, която съдържа богат крем и перли от миметичен хайвер, съчетани в луксозен Ритуал за пълно преобразяване на косата и кожата на главата.

Kerastase Densifique

Kerastase Densifique

Керастаз представя новата серия Денсифик ОМ. Създадена за специфичните нужди на мъжете:
1. Стемоксидин 5% - ПОДСИЛВА РАСТЕЖА НА КОСЪМА;
2. Комплекс Гликан - ЗАПАЗВА ПЛЪТНОСТТА НА КОСЪМА;
3. Текстуриращ полимер - МОМЕНТАЛНО УВЕЛИЧВА МАТЕРИЯТА...