KERASTASE GENESIS
Първата серия на марката против косопад с двойно действие

Изпробвайте най-новата серия от Kerastase – Genesis. През март месец марката представя иновативна грижа против косопад без компромис по отношение на чувственото изживяване. Новата серия комбинира мощни съставки в луксозна формула, която действа против косопад, причинен както от накъсване по дължините, така и в следствие на отслабване от корените. Genesis предотвратява косопада и прави косата красива.

Подхранващ и заздравяващ шампоан за накъсваща се плътна коса, склонна към косопад

Иновативна грижа против косопад без компромис по отношение на чувственото изживяване - Kerastase Genesis! Kerastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo е богат подсилващ шампоан, който намалява косопада при сухата коса с плътен косъм. Нежната текстура образува богата пяна за деликатно почистване на косата, премахване на замърсяванията и наслагванията от скалпа, изчиства излишния себум и в същото време хидратира и подхранва сухата коса, склонна към накъсване и косопад. Формула с мощни активни съставки действа против косопада, причинен както от накъсване по дължините, така и в следствие на отслабване на косата от корените.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Мощна комбинация корен от джинджифил и клетки от еделвайс се грижи за укрепване на косъма, подсилване за повече устойчивост и намаляване риска от косопад поради накъсване. Подхранва косата и улеснява разресването.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 93,3% по-малко накъсване
- 93,3% повече устойчивост
- 93,3% по-силна коса

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху мокра коса. Докато добавяте вода, масажирайте скалпа с кръгови движения до образуването на пяна. Изплакнете. Нанесете шампоанът втори път като разпределите продукта по дължините и краищата. Масажирайте. Изплакнете. Първото измиване премахва наслагванията от скалпа. Второто измиване позволява на активните съставки да проникнат в кожата, както и да премахнат стилизантите от дължините на косата. та на косата. Изплакнете обилно. Продължете с маската за плътна коса Kerastase Genesis Masque Reconstituant.

Шампоан против косопад за тънка коса и мазни корени

Иновативна грижа против косопад без компромис по отношение на чувственото изживяване - Kerastase Genesis! Kerastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo е подсилващ шампоан с нежно измивно действие. Намалява накъсването на тънкия косъм, косопада и изтъняването на косата. Деликатна копринена текстура премахва себума и замърсяванията, а нежното му почистващо действие омекотява и хидратира косата от корена до връхчетата, оставяйки чувство на свежест. Запазеният аромат на линията обгръща сетивата в цитрусово-флорални нотки, за да ви вдъхнови за новия ден.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА:

Фина коса, тънка коса, коса, склонна към омазняване

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Мощна комбинация корен от джинджифил и клетки от еделвайс се грижи за укрепване на косъма, подсилване за повече устойчивост и намаляване риска от косопад поради накъсване. Подхранва косата и улеснява разресването, без да утежнява.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 80,9% по-малко загуба на коса поради накъсване
- Косата е по-устойчива
- Незабавна хидратация и мекота

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху мокра коса. Докато добавяте вода, масажирайте скалпа с кръгови движения до образуването на пяна. Изплакнете. Нанесете шампоанът втори път като разпределите продукта по дължините и краищата. Масажирайте. Изплакнете. Първото измиване премахва наслагванията от скалпа. Второто измиване позволява на активните съставки да проникнат в кожата, както и да премахнат стилизантите от дължините на косата. та на косата. Изплакнете обилно. Продължете с маската за плътна коса или с млякото за тънка коса.

Възстановяващ и заздравяващ балсам за тънка коса, склонна към накъсване и косопад

Иновативна грижа против косопад без компромис по отношение на чувственото изживяване - Kerastase Genesis! Kerastase Genesis Fondant Renforcateur e балсам за подсилване на косата, склонна към косопад и накъсване на косъма. Кремообразната млечна формула възстановява увредените участъци от косата, подсилва естествената устойчивост на косата, и така намалява риска от загуба на коса, поради накъсване.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Мощна комбинация корен от джинджифил и клетки от еделвайс се грижи за укрепване на косъма, подсилване за повече устойчивост и намаляване риска от косопад, поради накъсване. Подхранва косата и улеснява разресването. Омекотява и придава блясък. Хидратира без да утежнява.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 97,7% по-малко загуба на коса поради накъсване
- 97,7% по-малко накъсване
- 97,7% повече устойчивост
- 97,7% по-силна коса

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете количество колкото лешник на измита и подсушена с кърпа коса. Масажирайте по дължините и краищата. Оставете да действа за около 5 минути. Емулсирайте и изплакнете.

Маска за подхранване на накъсваща се коса, склонна към косопад

Иновативна грижа против косопад без компромис по отношение на чувственото изживяване - Kerastase Genesis! Kerastase Genesis Masque Reconstituant е маска, която подхранва и укрепва в дълбочина косата. Предотвратява косопада, причинен както от накъсване по дължините, така и вследствие на отслабване от корените. Богатата й формула интензивно подхранва и подсилва косъма, за да намали риска от загуба на коса, поради накъсване. Мощната комбинация от подхранващи съставки прави косата лесна за разресване, мека и естествено красива. Косата е подсилена и блестяща.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА:

За плътна коса, за суха коса, за коса с мазни корени и сухи краища

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Мощна комбинация корен от джинджифил и клетки от еделвайс се грижи за укрепване на косъма, подсилване за повече устойчивост и намаляване риска от косопад поради накъсване. Подхранва косата и улеснява разресването, подсилва увредените зони.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 99,2% по-малко накъсване
- 99,2% повече устойчивост
- 99,2% по-силна коса
- 89% по-хидратирана коса
- 40% повече мекота

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса, масажирайте по дължините и краищата и оставете да действа 5 минути. Добавете вода и отмийте.

СЪВЕТЪТ НА КЕРАСТАЗ:

Използвайте маската след като измили косата с един от двата шапмоана от серията Genesi - Kerastase Genesis Bain Nutri Fortifiant, ако имате плътна коса или Kerastase Genesis Bain Hydra Fortifiant, ако имате тънка коса.

Подсилващ термозащитен спрей за слаба, накъсваща се коса

Предпазващо мляко за защита на косата от накъсване, косопад и увреждане при стилизиране с топлинни уреди до 230°C Иновативна грижа против косопад без компромис по отношение на чувственото изживяване - Kerastase Genesis! Kerastase Genesis Defense Thermique е флуид, предпазващ косата от увреждане, накъсване и предизвикване на косопад при стилизиране с топлинни уреди - сешоар, маша, преса и други (при топлина до 230°C). Млечна текстура с мощни активни съставки подсилва структурата на косъма, улеснява разресването, осигурява оптимална хидратация, премахва фриз-ефект. Нежна и деликатна грижа, която не утежнява косъма - подходяща и за тънка, и за плътна коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Мощна комбинация корен от джинджифил и клетки от еделвайс се грижи за укрепване на косъма, подсилване за повече устойчивост и намаляване риска от косопад поради накъсване. Хидратира, придава копринена мекота и блясък.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 99,3% по-малко накъсване
- 99,3% повече устойчивост
- 99,3% по-силна коса
- Защитава косата от топлина до 230°C
- 88% по-хидратирана коса
- 24-часова защита от фриз-ефект дори при влажно време

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

- На подсушена с кърпа коса: Нанесете 2 до 4 помпи на подсушена с кърпа коса, в зависимост от дължината и плътността на косата. Разнесете към краищата на косата и разрешете косата, за да подпомогнете разнасянето на продукта. Изсушете и оформете косата.
- На суха коса: Нанесете на суха коса като финален жест, за да предотвратите фриз ефекта и да направите косата по-блестяща. Оформете в желаната прическа.

Серум за скалп против сърбеж и дискомфорт с аминиксил за за здравяване на косата

Иновативна грижа против косопад без компромис по отношение на чувственото изживяване - Kerastase Genesis! Kerastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant е серум, който подобрява устойчивостта на косата с цел минимизиране на косопада и накъсване на косъма. Подходящ за ежедневно нанасяне, допринася за успокояване и подсилване на естествената защитна бариера на скалпа. Гелообразна текстура под формата на желе се нанася лесно върху скалпа, не се разтича и се абсорбира правилно за постигане на по-силна и по-красива и по-здрава коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Формулата е обогатена с мощната комбинация от Аминексил, клетки от Еделвайс и корен от джинджифил. Заздравява отслабената коса, придава повече устойчивост на косъма, създава перфектната среда за растеж на здрав косъм.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Подсилва косъма
- Успокоява кожата на глава
- Намалява сърбежа и дискомфорта
- Подсилва естествената защитна бариера на скалпа

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Ежедневно - сутрини или вечер. Нанесете 4 дози върху сух или подсушен с кърпа скалп. Втрийте нежно с масажни движения. Не изплаквайте.

Подсилващи ампули против косопад и накъсване на косата

Иновативна грижа против косопад без компромис по отношение на чувственото изживяване - Kerastase Genesis! Концентрат за подсилване устойчивостта на косата от корена и намаляване на косопада и накъсването Kerastase Genesis Anti Hair-Fall Fortifying Treatment е концентрат в ампула за лесно нанасяне, съдържащ уникална комбинация от активни съставки с интензивно противокосопадно действие. Подсилваща грижа за коса от ново поколение

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Прави косата по-силна и по-устойчива
- Интензивно намалява косопада от корена
- Изгражда оптималната среда за растеж на по-здрава коса
- Успокоява и намалява дискомфорта на скалпа (сърбеж, раздразнения и др)
- Подсилва естествената защитна бариера на скалпа

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Ежедневно - сутрин или вечер. Нанесете 1 ампула върху сух или подсушен с кърпа скалп, разнесете в различните сектори, като едновременно с това натискате дъното на ампулата. Масажирайте нежно. Не изплаквайте.

СЪВЕТЪТ НА КЕРАСТАЗ:

Използвайте в продължение на поне 6 седмици, за да постигнете оптимален резултат.


KERASTASE CHRONOLOGISTE
Серия за подхранване, обем и блясък

Шампоан за подхранване, обем и блясък

Ултра луксозен иновативен шампоан за силно подхранване, обем и блясък с регенерираща молекула за заздравяване на косъма и ценни масла от Kerastase. Луксозна формула с висока концентрация на ценни съставки, които се грижат за отличното състояние на косата и скалпа. Ревитализира косата и я прави здрава, жизнена и блестяща.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Почиства и регенерира косъма и скалпа.
- Придава на косата здрав вид, жизненост и обем.
- Осигурява копринено докосване.
- Придава ултра блясък.
- Оставя завладяващ аромат по цялата коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Продуктът е обогатен с арганово масло и абисин – удивителна молекула за цялостно ревитализиране на косата, открита във вулканичните рифове на Тихия океан.

Ексфолиант за коса и скалп

Ексфолиант за коса и скалп с регенерираща молекула за заздравяване на косъма и арганово масло Kerastase Chronologiste Soin Gommage Rénovateur 200 мл. Вдъхновен от грижата за лицето, Soin Gommage Rénovateur носи нова техника в традиционния ритуал за грижа за косата и скалпа. Приложен преди шампоана, този ексфолиант интензивно детоксикира и нежно почиства кожата на главата и косъма. Ексфолиращото действие се задейства чрез лек масаж върху кожата на главата и косата. По този начин се осигурява оптимално почистване.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Продуктът активира микроциркулацията и увеличава ефекта от действието на шампоана.
- Премахва мъртвите клетки от скалпа и му позволява да диша, придавайки приятно чувство за лекота.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

- Abyssine – удивителна иновативна молекула, извлечена от вулканични рифове в Тихия океан със интензивно регенериращо действие.
- Gluco-Lipid GL®and Bisabolol – осигуряват дълбоко подхранване и кадифен допир на косата.
- Арганово масло - едно от най-редките, безценни и прецизни по състав есенциални масла. Известно е от векове с уникалните си козметични, лечебни и хранителни свойства. Научните изследвания доказаха, че аргана е мощен стимулатор на жизнените функции на клетките, обновява трайно кожата и косата и ги хидратира в дълбочина. Маслото арган има дълбоко подхранващо и анти-стареене действие поради високото си съдържание на анти – оксиданти и наситени мастни киселини /Омега 6/. Доказано заздравява и успокоява кожата и скалпа.
- Масло от камелия – едно от най-ценните масла за поддържане на красотата. Богато и ароматно, то доставя на косата невероятен блясък, изглажда косъма и подхранва и хидратира в дълбочина. Повишава способността на косата да задържа влагата.
- Царевично масло - придава еластичност на косата, предпазва я от външни влияния и играе съществена роля за мощно подхранване. Осигурява на косата копринена мекота.

Маска за подхранване, обем и блясък

Ултра луксозна иновативна маска за дълбоко подхранване на косата, обогатена с регенерираща молекула за заздравяване на косъма и серамиди от Kerastase.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Продуктът интензивно хидратира и оставя косата разкошна на вид и усещане.
- Косата изглежда и се чувства бляскаво красива, с несравнимо докосване.


KERASTASE BLOND ABSOLU
Серия за руса коса

В отговор на нуждите на русите жени Kerastase създаде мощна комбинация от хиалуронова киселина, ултравиолетови неутрализатори и еделвайс за интензивно възстановена коса. Неутрализира нежеланите топли отенъци и озарява русия цвят. Осигурява равномерна гладкост по дължината на косъма.

Озаряваща вана за руса коса

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Интензивно хидратиращи съставки за леко усещане.
- Дълбоко и трайно хидратирана коса
- Нежно почиства замърсяванията
- Изглажда равномерно косъма от корена до върха
- Подчертава и озарява естествения блясък
- Косата остава лека

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

За перфектни резултати, използвайте Озаряваща Вана в комбинация с Цикафлаш. Нанесете на мокра коса. Изплакнете. Повторете 7.

Вана за руса коса ултра-виолет

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Интензивна формула против нежелани топли оттенъци, която мигновено озарява русата коса.
- Моментално неутрализира топлите оттенъци
- Нежно почиства замърсяванията
- Възстановява блясъка и мекотата
- Подчертава яркостта на цвета

ПОДХОДЯЩ ЗА:

Идеален за неутрализиране на жълти, тъмно жълти, до оранжеви оттенъци + бяла коса

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Може да се комбинира с Озаряващата Вана. Нанесете на мокра коса и изчаквайте 2-3 минути.

Цикафлаш - Интензивна грижа за изсветлена коса

Грижа-хибрит: подхранваща сила на маска с леката формула на мляко

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Моментално и интенивно възстановяване
- Предпазва косъма от накъсване
- Дълготрайно омекотява и предпазва косата
- Интензивно подхранване без утежняване

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

След Озаряваша Вана или Вана Ултра-Виолет. Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Изчакайте 5 минути. Изплакнете.

Серум Цикаплазма

Многофункционален серум с термо защита.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Допълва интензивната грижа за здрав и красива на вид коса.
- Моментално възстановява косъма като подсилва увредените зони за по-малко накъсване.
- Изглажда краища и оставя косата лека
- Предпазва от външни агресии
- Термо защита до 230 градуса.
- Интензивно регенерира косата през нощта.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Използва се за текстуриране и финализиране на прическата. През деня и нощта: изглажда и защитава през деня, регенерира през нощта и подготвя косата за сутрешен стайлинг. Нанесете на влажна или суха коса по дължините и краищата.

Маска Ултра-Виолет

Виолетова маска против нежелани оттенъци. Силата на неутрализацията, комбинирана с грижата на интезивно подхранваща маска.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Неутрализира нежеланите топли оттенъци за перфектно русо
- Русият цвят е равномерен
- Предпазва от ежедневните външни афресии
- Косата е мека и блестяща

ПОДХОДЯЩ ЗА:

Идеален за неутрализиране на тъмно жълто до светло бежаво.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Маска Ултра-Виолет е предназначена за употреба в зони, в които е необходима неутрализация за студен резултат. Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Изкакайте 5 минути. Изплакнете. Спазвайте препоръките на вашия фризьор-съветник за използване и време на действие!


KERASTASE AURA BOTANICA
Био серия за естествено жива и блестяща коса

Кеrastase разкрива дивата, красива коса, която винаги сте искали. Жизнена и изпълнена с живот. Лека и без фриз ефект. Подхранена за блясък, който идва отвътре. Формулите на Аура Ботаника гарантират съставки с до 99% натурален произход, адаптирани за всеки тип коса. БЕЗ ПАРАБЕНИ, БЕЗ СИЛИКОНИ И БЕЗ СУЛФАТИ. Серията включва мицеларна вана, хидратираща грижа, подхранващ концентрат и три стайлинг продукта, които правят косата жизнена и чиста на допир, запазвайки нейното естествено движение.

Нежен ароматен шампоан за нормална коса

Нежният ароматен шампоан почиства ефективно и създава забележително лека и въздушна пяна. Ваната подготвя косъма за оптимално проникване на фундаментална грижа. Косата е жизнена, естествена на допир и с натурален блясък.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД:

- Самоанско кокосово масло.
- Мароканско арганово масло.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 96% натурален произход
- БЕЗ СУЛФАТИ
- БЕЗ СИЛИКОНИ
- БЕЗ ПАРАБЕНИ

Богата мицеларна вана за суха или чувствителна коса

Богат подхранващ шампоан, който придава до 48 часа подхранване. Има действие на щит срещу замърсяването, като предпазва косъма от проникване на мръсни частици. Косата е по-лесна за контрол, естествено мека на допир и с естествен блясък и жизненост.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД:

- Амазонско масло от бразилски орех.
- Тайландско малсо от оризови трици.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 96% натурален произход
- БЕЗ СУЛФАТИ
- БЕЗ СИЛИКОНИ
- БЕЗ ПАРАБЕНИ

Хидратираща грижа за интензивно подхранване с лека текстура

Хидратираща грижа за интензивно подхранване с лека текстура, която мигновено се разтапя в косата. Улеснява разресването, осигурява контрол над фриз ефекта, косата е подхранена за 48 часа. Косата е жизнена и чиста на допир, с естествен блясък.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД:

- Самоанско кокосово масло.
- Мароканско арганово масло.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 96% натурален произход
- БЕЗ СУЛФАТИ
- БЕЗ СИЛИКОНИ
- БЕЗ ПАРАБЕНИ

Дълбоко подхранваща маска за изтощена коса

Маската за коса Kerastase Aura Botanica Masque Fondamental Riche е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД:

- Арганово масло и кокосово масло - ръчно пресовани, действат подхранващо и възстановяващо.
- Амазонско масло от бразилски орех.
- Тайландско малсо от оризови трици.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 96% натурален произход
- БЕЗ СУЛФАТИ
- БЕЗ СИЛИКОНИ

Хидратираща двуфазна грижа, която подхранва косата

Хидратираща двуфазна грижа, която подхранва косата и контролира фриз ефекта. Долната част на формулата е съставена от четири силно подхранващи масла: жожоба, авокадо, кокосово и арганово. Горната част на формулата е с подчертан аромат на етерично масло от сладък портокал и розова вода от роза дамасцена.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД:

- Самоанско кокосово масло.
- Мароканско арганово масло.
- Розова вода от роза дамасцена.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 99% натурален произход
- БЕЗ СУЛФАТИ
- БЕЗ СИЛИКОНИ

Изглаждащо копринено мляко с фриз ефект за 72 часа

Леко като въздух, това мляко изглажда и дисциплинира фриз ефекта за 72 часа. Като запазва естественото движение на косата. Термозащитата до 230 С осигурява перфектна обработка със сешоар за копринено мек финиш и естествен блясък.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД:

- Самоанско кокосово масло.
- Мароканско арганово масло.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 99% натурален произход
- БЕЗ СУЛФАТИ
- БЕЗ СИЛИКОНИ

Крем за къдрици за жизненост и блясък

Къдравата коса, нуждаеща се от блясък и жизненост, вече може да разкрие истинската си природа. Къдриците са подчертани, жизнени и освободени от фриз ефект за 72 часа. Термозащита до 230 С при обработка със сешоар.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД:

- Амазонско масло от мурумуру.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 98% натурален произход
- БЕЗ СУЛФАТИ
- БЕЗ СИЛИКОНИ

Текстурираща вода за блясък на чуплива коса

Моментално създава натурална и изкусителна текстура като след плуване в морето, без да втвърдява косата. Подчертава естествения блясък на чупливата коса. Термозащита до 230 С. нанася се на влажна коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД:

- Парагвайска захар.
- Екстракт от мексиканско алое.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 98% натурален произход
- БЕЗ СУЛФАТИ
- БЕЗ СИЛИКОНИ

Ароматен, подхранващ, мултифункционален концентрат за коса

Ароматен, подхранващ, мултифункционален концентрат от масла: нанесете в скалпа при суха и обтегната кожа на главата; използвайте като пре-вана в чувствителните зони на косата или като масажно олио за тяло. Ефективно подпомага подхранването и козметичността на взискателната коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД:

- Самоанско кокосово масло.
- Мароканско арганово масло.
- Масло от авокадо.
- Масло от жожоба.
- Етерично масло от сладък портокал.
- Екстракт от розмарин.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- 96% натурален произход
- БЕЗ СУЛФАТИ
- БЕЗ СИЛИКОНИ
- БЕЗ ПАРАБЕНИ


KERASTASE INITIALISTE
Серия за здрава и силна коса

Първата стъпка, след измиване за здрава и силна коса, е Инициалист от Керастаз. Обогатен с растителни стволови клетки и антиоксиданти, спомага за израстването на здрава и силна коса от корените. Нежно масажирайте кожата на главата с доза Инициалист, за добър старт на деня.

Серум за здрава коса

Серум на основата на растителни стволови клетки, който помага на косата да бъде на по-силна, по-блестяща и по-красива.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

Преобразява косата за 7 дни*. Нашата първа грижа за косата, вдъхновена от супер серум за кожата, който подобрява четирите основни качества на косата:
1. Сила
2. Блясък
3. Мекота
4. Плътност
При продължителна употреба, косата ви е по-здрава от корена до върха. Намалява накъсването на косъма. Лека, копринена текстура Попива моментално без остатък.

*тестван от 71 жени в продължение на 7 дни

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ:

Регенериращ Комплекс
Глюко-липид - оптимизира производството на коса
Серамиди - подсилват фибрата
Полифеноли - предпазват от оксидантния стрес

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса 2-4 капкомера върху кожата на главата. Масжирайте нежно. Не изплаквайте.


KERASTASE VOLUMIFIQUE
Серия за супер обем

Шампоан за обем и лекота

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Увеличва плътността на косъма и общия обем на косата.
- Контролира начупването и добавя блясък, без да утежнява

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ:

SYSTEM AMPLIFLEX.
Катионни полимери - за мекота при докосване и блясък от корена до върха
Intra-cylane® - придава дълготраен обем.
Stylight® текстура - придава обем без да утежнява

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете с масажни движения върху кожата на главата и дължините. Масажирайте с длани. Изплакнете обилно

Гел-грижа за обем и лекота

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Придава мекота при допир.
- Увеличава плътността на всеки косъм и придава обем на цялата коса
- Контролира начупването и добавя блясък, без да утежнява.
- Улеснява контрола върху косата, без да утежнява

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ:

SYSTEM AMPLIFLEX.
Катионни полимери - за мекота при докосване и блясък от корена до върха
Intra-cylane® - придава дълготраен обем.
Stylight® текстура - придава обем без да утежнява

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

След измиване с Вана Волюмифик, нанесете върху подсушена с кърпа коса по целите дължини на косата. Оставете за 2-3 минути и изплакнете обилно.

Спрей за обем, придаващ плътност на фината коса

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Добавя обем и материя, без да утежнява косата.
- Подсилва плътността и еластичността на косъма.
- Защитава и улеснява изсушаването.

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ:

SYSTEM AMPLIFLEX.
Complexe AMPLI-Ciment.
Complexe Vita-Ciment - предпазва косата от накъсване.
Текстуриращи полимери - уплътняват косата от корените към върха, придавайки и еластичност.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Впръскайте върху измита и подсушена с кърпа коса от корените към върха. Изсушете и стилизирйте.


KERASTASE EXTENTIONISTE
Тренировъчна програма за дълга коса

Серията на Kerastase ще ви помогне да постигнете идеалната дължина с персонализираната програма Екстенсионист. Още с първото посещение в салона получавате 78% по-малко цъфтящи краища и 99% по-малко накъсване. Иновативната технология, разработена специално за серията Екстенсионист, елиминира факторите, предотвратяващи оптималния растеж на косата, и я прави по-силна и жизнена. Комбинацията от креатин и серамид подсилва вътрешната структура и благоприятства възстановяването на повърхността на косъма, като придават мекота, гладкост и еластичност. Само за 3 месеца Керастаз Ви гарантира до 4 см по-дълга и здрава коса.

Керастаз Вана Есктенсионист

Подсилващ дължините шампоан. CREATINE R + формула, обогатена с ТАУРИН, аминокиселина с предпазващ ефект. Спомага стимулирането на скалпа и благоприятства за видимо здрава коса.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете ваната директно върху кожата на главата – в горната част, тила и отстрани. Повторете, като нанесете и малко количество по дължините, за да ги почистите и подхраните преди изплакване.

Подсилващо дължините мляко

Улеснява разресването и създава лек филм от корена до върха. Подсилващо дължините мляко. CREATINE R + формула, обогатена с МАЛЕИНОВА КИСЕЛИНА, която прониква в косъма, за да го подсили и да запечата кутикулата с равномерен филм от корена до върха.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Подсушете косата след измиване с вана. Нанесете малко количество мляко в дланите си и разнесете по дължините и краищата. Изплакнете.

Подсилваща дължините маска

Подсилваща дължините маска. CREATINE R + формула, обогатена с МАЛЕИНОВА КИСЕЛИНА, която прониква в косъма, за да го подсили и да запечата кутикулата с равномерен филм от корена до върха.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Подсушете косата след измиване с вана. Нанесете 15-30 мл в зависимост от дължината. Разнесете равномерно по дължините и краищата. Масажирайте и увийте косата на отделни кичури. Оставете маската да подейства 5 минути, след което изплакнете.

Серума за коса и скалп

Серума за коса и скалп. По-силна коса от корените. СЕРАМИД + нанасяне чрез масаж на скалпа.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Използвайте веднъж или два пъти седмично. Нанесете 2 или 3 пипети на скалпа на суха коса, след измиване с вана и грижа Екстенсионист. Масажирайте серума в скалпа с върховете на пръстите си с кръгови движения. Не изплаквайте.


KERASTASE SOLEIL
Цялостна програма за защита от слънчевите лъчи за мека и блестяща коса

Керастаз Ви представя слънчевата серия Солей - една цялостна програма за перфектен баланс от предпазване и възстановяване. Точно както кожата, състоянието на косата може да се измени от слънцето. Доверете се на серията Солей, за да бъде косата Ви защитена и хидратирана.

Вана след слънце за боядисана коса

Шампоан, който подхранва и възстановява коса изложена на слънце, вятър, хлорирана или солена вода.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

- УВ филтър - предпазва от УВ лъчите.
- Серамиди - интензивно възстановяване на косъма.
- Минерално масло и растителен восък - озарява косъма с блясък.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

Нежно почиства и помага за възстановяването на изложената на външни агресии коса. Лек и балансиран, този шампоан почиства и осигурява лесно разресване и мекота на косата, като същевременно запазва цвета и блясъка

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете с масажни движения върху кожата на главата. Масажирайте. Изплакнете обилно.

Възстановяваща маска за коса

Маска, която възстановява в дълбочина и подсигурява грижа за цвета и блясъка на боядисана и чувствителна коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

- УВ филтър - предпазва от УВ лъчите.
- Серамиди - интензивно възстановяване на косъма.
- Минерално масло и растителен восък - озарява косъма с блясък.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

Защитава от вредните UV лъчи на слънцето. Разкрасява и хидратира изложената на външни агресии коса.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете от средата до края на дължините. Масажирайте за равномерно разпределяне. Оставете за 5 -10 минути и изплакнете обилно.

Слънцезащитен крем за цялостна грижа

Крем за цялостна грижа - Защита, възстановяване и блясък.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

- УВ филтър - предпазва от УВ лъчите.
- Серамиди - интензивно възстановяване на косъма.
- Минерално масло и растителен восък - озарява косъма с блясък.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

Предпазва косата и запазва блясъка на цвета ѝ. Дисциплинира, подхранва и възстановява коса изложена на слънце. Блестящи перли украсяват косата с воал от блясък.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Мултифункционално приложение: Нанесете върху измита и подсушена с кърпа коса преди сешоар или върху суха коса.

Слънцезащитен микро спрей

Слънцезащитен микро спрей, който защитава коса изложена на слънце, вятър, хлорирана или солена вода.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

- УВ филтър - предпазва от УВ лъчите.
- Серамиди - интензивно възстановяване на косъма.
- Минерално масло и растителен восък - озарява косъма с блясък.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

Защитава косата от вредните слънчеви лъчи и запазва цвета. Прави косата копринено мека, гладка и еластична като ѝ придава блясък.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете по дължината и връхчетата на косъма. Не изплаквайте.


KERASTASE DENSIFIQUE HOMME
Серия създадена за специфичните нужди на мъжете

Денсифик ОМ от Керастаз е серия създадена за специфичните нужди на мъжете. Комбинацията от Стемоксидин, комплекс Гликан и Текстуриращ полимер, подсилват растежа и запазват плътността на косъма, като моментално увеличават материята. Връщане на плътността, връщане на увереността с Денсифик Ом - програма за сгъстяване на косата на мъжете със Стемоксидин 5%®, комплекс Гликан и текстуриращ полимер. За гъста и жизнена коса във всяка обстановка.

Уплътняващ шампоан за мъже

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Отлично почиства скалпа и косата.
- Подходящ и за ежедневна употреба.
- Оставя чувство за свежест.
- Косата изглежда и се усеща по-гъста.

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ:

Биотин - за подобряване качеството на косата.
Polimere Texturisant - за видимо по-плътен вид на косата.
НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете на мокра коса и резпенете. Изплакнете обилно с вода.

Уплътняваща паста за мъже

Моделираща паста за мъже с уплътняващ косата ефект от Kerastase. Паста за лесно оформяне и уплътняване на косата, предназначена специално за мъже. Осигурява трайно задържане на прическата с гъвкава фиксация.

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ:

Аргинин - стимулира космените фоликули за растеж на здрава, красива коса. Укрепва значително косъма и подобрява неговата плътност. Това е една от основните аминокиселини, които участват в изграждането на кератина на косъма.
Уплътняващ полимер - състои се от специални фибри, които придават чувствителна плътнос и усещане за повече коса.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху влажна коса и оформете.

Ампули за уплътняване на коса за мъже

Терапия за възстановяване на растежа на косъма и сгъстяване на косата до 3300 нови косъма

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Повече плътност и жизненост за косата.
- Увеличава гъстотата на косата.

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ:

Стемоксидин - Благоприятства функционирането на стволовите клетки и оптимизира цикъла на косъма
Хиалурон - Помага на косата да привлича и задържа влага
Глюко-пептиди - въстановява хидролипидния филм на косъма

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанасяйте всеки ден по една ампула, сутрин или вечер, върху суха или влажна коса. Масажирайте с кръгови движения, без да изплаквате.


KERASTASE NUTRITIVE
Серия за подхранване на суха коса

Когато докосваме косата си, ние изпращаме скрити сигнали. За да изглежда косата ни подхранена и здрава, ние я докосваме, усукваме и прокарваме пръсти през нея. Езикът на косата e различна форма на изразяване. Погрижете се за косата си с най-нежното докосване от Керастаз. Дайте й подхранването, от което се нуждае с персонализираната грижа за суха коса от Нутритив. Серията Нутритив дава персонализирани решения, които отговарят на три нива на сухота на косата и връща неустоимото усещане при допира на косата.

Подхранваща грижа преди вана, шампоан за нормална до суха коса

Подхранване преди измиване с Шампоан, за нормална до суха коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Iris Royal Complexe - Екстракт от Ирис предпазва от изсушаване. Пчелно млечице възстановява повърхността на сухата коса. Богата текстура. Осигурява подхранване, без утежняване. Изглажда повърхността на косата за лесно разресване.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Интензивно подхранване
- Намалява симптомите на изсушаване, подсилва косата.
- Подхранва и защитава повърхността на косъма

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Използвайте преди всяко измиване или при нужда от подхранване на косата. Нанесете внимателно продукта с ръце по цялата дължина на суха или подсушена с кърпа коса. Оставете за няколко минути. Измийте косата.

Подхранващ шампоан за нормална до леко суха коса

Сатенена вана 1, подхранващ шампоан за нормална до леко суха коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Irisome Complex® - Екстракт от Ирис подхранва и предпазва косата от изсушаване. Изглажда повърхността на косъма и придава оптимален блясък.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Нежно почиства и осигурява оптимално подхранване на нормална, до леко суха коса.
- Оставя косата гладка, мека и еластична, без да утежнява.
- Изглажда повърхността на косъма за оптимален блясък.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху кожата на главата и дължините. Масажирайте с дланите на ръцете. Изплакнете обилно

Подхранващ шампоан за суха и чувствителна коса

Сатенена вана 2, подхранващ шампоан за суха и чувствителна коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Irisome Complex® - Екстракт от Ирис подхранва и предпазва косата от изсушаване. Изглажда повърхността на косъма и придава оптимален блясък.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Нежно почиства и осигурява оптимално подхранване на суха коса.
- Подсилва, подхранва и изглажда косъма.
- Изглажда повърхността на косъма за оптимален блясък.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху кожата на главата и дължините. Масажирайте с дланите на ръцете. Изплакнете обилно.

Термо-крем, защита срещу топлината за суха и чувствителна коса

Термо-крем, защита срещу топлината за суха и чувствителна коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Iris Royal Complexe® - Екстракт от ирис подхранва и предпазва косата от изсушаване. Пчелно млечице възстановява повърхността на сухата коса. Екстракт от ленено семе покрива косъма и придава гладкост и блясък.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- До 85% по-малко накъсване при сушене на косата.
- Защитава от топлината и подхранва косъма.
- Изглажда повърхността на косъма за повече блясък.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху измита и подсушена с кърпа коса. Разрешете, без да изплаквате. Изсушете.

Витално мляко, лека подхранваща грижа за нормална до леко суха коса

Витално мляко, лека подхранваща грижа за нормална до леко суха коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Irisome Complex® - Екстракт от ирис подхранва и предпазва косата от изсушаване. Изглажда повърхността на косъма и придава оптимален блясък. Изравнява повърхността на косъма за оптимална свобода на движението.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Възстановява хидртацията и блясъка.
- Оптимално подхранва без да утежнява.
- Оставя косата еластична и лека, позволява лесно стилизиране.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете равномерно върху измита коса (от средата на косъма до края). Оставете да подейства 2-3 минути и изплакнете обилно.

Мляко за ежедневна употреба за подхранване на много суха и чувствителна коса

Мляко за ежедневна употреба за подхранване на много суха и чувствителна коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

THERMO-INTENSE
Gluco-Active - Оптималната доза глюциди, протеини и липиди за пълноценно подхранване от корена до върха
Термоактивен Полимер - Създава 3-D защита, която запазва подхранващите съставки дълбоко в косъма
Ceramic - Известен с термо-защитните си свойства, действа като топлинен изолатор
Ксилоза - Осигурява защита от топлината

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Интензивно подхранване на косата.
- Подхранва дълбоко всеки косъм.
- Косата е защитена от топлината.
- Запазва косата мека и блестяща за дълго.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху подсушена с кърпа коса върху кожата на главата и дължините. Оставете за 2-3 минути и изплакнете обилно.

Концентрирана подхранваща маска за суха и много чувствителна плътна коса

Концентрирана подхранваща маска за суха и много чувствителна плътна коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Irisome Complex® - Екстракт от ирис подхранва и предпазва косата от изсушаване. Изглажда повърхността на косъма и придава оптимален блясък. Изравнява повърхността на косъма за оптимална свобода на движението.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Интензивно подхранване за суха коса.
- Прониква дълбоко в косъма и осигурява дълбоко подхранване.
- Придава еластичност на косата.
- Дълготрайна защита срещу изсушване на косъма.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху измита коса (от средата на косъма) с масажиращо движение. Оставете да подейства за 5 минути и изплакнете обилно.

Концентрирана подхранваща маска за суха и много чувствителна фина коса

Концентрирана подхранваща маска за суха и много чувствителна фина коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Irisome Complex® - Екстракт от ирис подхранва и предпазва косата от изсушаване. Изглажда повърхността на косъма и придава оптимален блясък. Изравнява повърхността на косъма за оптимална свобода на движението.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Интензивно подхранване за суха коса.
- Прониква дълбоко в косъма и осигурява дълбоко подхранване.
- Придава еластичност на косата.
- Дълготрайна защита срещу изсушване на косъма.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху измита коса (от средата на косъма до края му). Масажирайте косата. Оставете за 5 минути и изплакнете обилно.

Серум за суха коса с магично действие

Защо "разкрасяващият сън" да бъде запазена марка само за кожата? С магичния нощен серум Nutritive той придобива изцяло ново значение. Спящата красавица е прекарала сто години в сън преди да се събуди щастлива, но вие можете да имате красива коса след 8 часа. Магичният нощен серум Nutritive ще освежи и хидратира косата ви всяка вечер, а при продължителна употреба тя ще бъде по-здрава и хидратирана. Подходящ за суха коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Irisome Complex® - Екстракт от ирис и витамини, които дълбоко подхранват и приглаждат сухата коса.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Интензивно подхранване за суха коса.
- Освежава и хидратира косата.
- Възстановява косата отвътре навън.
- Придава здравина на косата.


KERASTASE ELIXIR ULTIME
Скъпоценни масла за коса

Нова формула за неустоим блясък и мечтано великолепие - с масло от камелия и ценно масло от марула.
Мечтаете ли за ритуал, който да обгрижва косата Ви максимално? Поглезете се със серията Еликсир Ултим от Керастаз и се насладете на кристален блясък. Вана, грижа, маска Еликсир Ултим и разбира се легендарното олио Еликсир Ултим. Представяме Ви златния стандарт за сияйна коса, вдъхновен от магията на маслата и любим продукт на модните икони. Специално подбрани ценни масла в олео‐комплекс, са тайната на уникалния Еликсир Ултим. На път или у дома, Еликсир Ултим е ефектния ежедневен ритуал след баня за Вашата коса. Пълноценният живот винаги е колоритен, изпълнен с вълнуващи моменти. Еликсир Ултим за боядисана коса с комплекс от ценни масла, запазва цвета на косата сияен.

Универсален шампоан за всеки тип коса

Почувствайте силата на маслата за величествено разкрасяване с вана Еликсир Ултим от Керастаз. Дарете косата си с продължителна мекота и невероятен блясък. Универсален Шампоан от подхранващи масла, придаваща блясък, мекота и подхранваане за всеки тип коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Царевично олио - успокояващи и антиоксидантни свойства за постигане на оптимален блясък
Пракакси - за подхранване, блясък и подсилване на косата
Камелия - за изглаждане на косата, което води до оптимален блясък
Арганово масло - помага за възстановяването на силата на косата и я предпазва от външни агресии

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Без силикони и парабени.
- Нежно почиства, подхранва и подсилва косата.
- Укрепва косата, като я прави мека и блестяща.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху мокра коса с масажни движения до разпенване. Масажирайте с длани. Изплакнете обилно.

Шампоан за нормална до плътна коса

Почувствайте силата на маслата за величествено разкрасяване с вана Еликсир Ултим от Керастаз. Дарете косата си с продължителна мекота и невероятен блясък. Обогатен шампоан за нормална до плътна коса.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА:

Фина коса, тънка коса, коса, склонна към омазняване

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Мощна комбинация корен от джинджифил и клетки от еделвайс се грижи за укрепване на косъма, подсилване за повече устойчивост и намаляване риска от косопад поради накъсване. Подхранва косата и улеснява разресването, без да утежнява.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

OLÉO-RICHE COMPLEXE®
Комбинация от масла за максимално омекотяване и блясък на плътна коса.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху кожата на главата и дължините с масажни движения до разпенване. Масажирайте с длани. Изплакнете обилно.

Хидратираща грижа преди измиване за всеки тип коса

Хидратираща грижа преди измиване за всеки тип коса

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Комбинация от 6 ценни масла, подсилва защитата, устойчивостта, блясъка и подхранването на косата: масла от кориандър, кокос, ориз, арган, червена боровинка и гроздови семена.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Базирано на масла, гел-мляко за подхранване преди измиване.
- Подготвя косъма за оптимален ефект от Ваната и грижата.
- Подсилва ефекта от всяка грижа или Вана на Kerastase.
- Оставя косата лека и гладка.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Използвайте на суха или подсушена с кърпа коса. Използвайте преди всяко измиване с Вана. Нанесете от корените и разпределете равномерно. Добавете малко вода и масажирайте, докато гелът се превърне в млечна текстура. Оставете 2-3 минути и измийте.

Разкрасяваща маска обогатена с масла за коса нуждаеща се от блясък

Маската Еликсир Ултим е подходяща за всеки тип коса. Обогатена с ценни масла, тя не само ще подхрани косата ви, но и ще погали сетивата ви с божествени аромати.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

масло от марула – изключително подхранващи свойства. Плодът марула е истинско чудо на природата. Дървото Марула ражда както мъжки, така и женски плодове, което е рядко срещано явление в природата. Плодовитото женско дърво Марула е било почитано от Африканските племе на като символ на страст, чувственост и женственост, а маслото от марула е известно от векове с чудотворните си качества да разкрасява кожата и косата.
масло от камелия - заглажда люспичките на косъма за дълготраен и интензивен блясък. Цветето камелия е истинското въплъщение на скъпоценност. Неговото съвършенство се дължи на грациозно оформените венчелистчета и богатството съдържащо се във всяка капка есенция.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Използвана заедно с шампоана, маската придава на косата до 8 пъти повече блясък.
- Дълготраен аромат и подхранване, до 48 часа. До 96 часа анти-фриз контрол дори и при 80% влажност.
- Използвано заедно с олио Еликсир Ултим, придава до 48 часа дълготраен аромат.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

След измиване на косата с шампоан Kerastase Elixir Ultime нанесете маската по дължините и краищата. Изплакнете обилно след 5 минути.

Разкрасяващо мляко обогатено с масла за фина и нормална коса

Съчетанието от пет масла в млякото Еликсир Ултим незабавно изглажда и прави косата по-мека, като същевременно й придава подхранен и блестящ вид.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

екстракт от масло от амла – заздравява фоликулите на косъма и придава здрав и бляскав вид на косата. Отглежда се единствено на индийския полуостров и е един от най-мощните стимуланти за поникване и заздравяване на косата. Маслото е подходящо за всички видове коса.
масло от камелия - заглажда люспичките на косъма за дълготраен и интензивен блясък. Цветето камелия е истинското въплъщение на скъпоценност. Неговото съвършенство се дължи на грациозно оформените венчелистчета и богатството съдържащо се във всяка капка есенция.
масло от марула – изключително подхранващи свойства. Плодът марула е истинско чудо на природата. Дървото Марула ражда както мъжки, така и женски плодове, което е рядко срещано явление в природата. Плодовитото женско дърво Марула е било почитано от Африканските племе на като символ на страст, чувственост и женственост, а маслото от марула е известно от векове с чудотворните си качества да разкрасява кожата и косата.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Използвано заедно с шампоана, балсамът придава на косата до 7 пъти повече блясък.
- Дълготраен аромат и подхранване, до 48 часа.
- До 96 часа анти-фриз контрол дори и при 80% влажност.
- Използвано заедно с олио Еликсир Ултим, придава до 48 часа дълготраен аромат.
- Улеснява разресването и предпазва косата от накъсване.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете достатъчно количество на подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства за 1-2 минути и изплакнете обилно с вода.

Универсално подхранващо олио за всеки тип коса

Универсално подхранващо олио, осигуряващо максимален блясък, мекота и подхранване за всеки тип коса.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Олио, което може да бъде използвано преди и след сешоар.
- Осигурява блясък, грижа и подхранване.
- Добавя мекота и гладкост.
- Подсилва косата и я предпазва от външни агресии.
- Съчетание от четири ценни масла, подходящи за всеки тип коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Царевично олио - антиоксидантни свойства за постигане на оптимален блясък.
Пракакси - за подхранване, блясък и подсилване на косата.
Камелия - за изглаждане на косата, което води до оптимален блясък.
Арганово масло - помага за възстановяването на силата на косата и я предпазва от външни агресии.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Маслото може да бъде използвано по следните начини:
- Преди измиване: нанесете върху разресана коса и изплакнете, преди да нанесете Вана за премахване на замърсяванията.
- Преди изсушаване: нанесете върху подсушена с кърпа коса и изсушете както обикновено.
- На изсушена коса: като финален жест за гладкост и блясък.

Двуфазно олио за обем за фина коса

Нежно докосване за фина коса. Деликатно като пролетна роса, двуфазно олио Еликсир Ултим от Керастаз, обгръща косата с фина олео‐мъгла, без да утежнява косъма. Двуфазно олио за обем. Съчетание между фина олео-мъгла и чувствен аромат.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Скритата сила на маслата: ОБЕМ.
- Двуфазна система, която позволява смесването на Интра-Силан с масла, дава баланс между богата текстура и обем.
- Косата е по-блестяща, мека, пищна и ефирна.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Интра силан: придава плътност.
Царевично олио - антиоксидантни свойства за постигане на оптимален блясък.
Пракакси - за подхранване, блясък и подсилване на косата.
Камелия - за изглаждане на косата, което води до оптимален блясък.
Арганово масло - помага за възстановяването на силата на косата и я предпазва от външни агресии.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Разклатете добре, за да се смесят ефективно съставките от двете фази. Напръскайте върху влажна или суха коса.

Подхранващо олио за боядисана коса

Подхранващо олио за боядисана коса.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Олио, което може да бъде използвано преди и след сешоар.
- Подхранва, защитава и придава сияен блясък.
- С UV защита, подсилва дълбоочината на цвета.
- С флорален аромат.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Екстракт от императорски чай за антиоксидантна защита.
Царевично олио - антиоксидантни свойства за постигане на оптимален блясък.
Пракакси - за подхранване, блясък и подсилване на косата.
Камелия - за изглаждане на косата, което води до оптимален блясък.
Арганово масло - помага за възстановяването на силата на косата и я предпазва от външни агресии.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Маслото може да бъде използвано по следните начини:
- Преди изсушаване: нанесете върху подсушена с кърпа коса и изсушете както обикновено.
- На изсушена коса: като финален жест за гладкост и блясък


KERASTASE REFLECTION
Серия за боядисана и чувствителна коса

За Вашата боядисана и чувствителна коса, Керастаз създаде Рефлексион Хрома Каптив със система от екстракт от ленено семе, витамини А и Е и цинков глюконат. Улавя и запазва цвета до 40 дни. Рефлексион Хрома Риш подхранва, изглажда и възстановява чувствителната коса след боядисване или изсветляване. Със система Аква-Йоник с UV филтър и витамин Е, Хрома Риш дава на косата перфектен цвят до 40 дни.

Предпазващ цвета шампоан

Предпазващ цвета Шампоан без сулфати.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Вана без сулфати
- Запазва дълбочината и блясъка на цвета до 40 дни*
- с 3-степенната Chroma Captive система.
- Изглажда косъма, оставяйки го гладък за отразяване на светлината и блясък.
- Антиоксидантна защита и защита от избледняване на цвета

*Резултати след тест с нанасяне на вана и маска

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ:

Цинков глюконат - създава връзки между пигментите и запазва цвета.
Екстракт от ленено семе - защитава от влагата, изглажда косъма от корена до върха, оставяйки косата гладка за оптимално отразяване на светлината.
Витамин Е и UV филтри - антиоксидантна защита и запазване на цвета

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса 2-4 капкомера върху кожата на главата. Масжирайте нежно. Не изплаквайте.

Предпазващ цвета шампоан

Предпазващ цвета Шампоан - за суха боядисана коса или коса на кичури.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- UV филтър и защита от избледняване.
- Хидратира косата, като я прави мека и еластична при допир.
- Нежно почиства
- Запазва косата мека и блестяща

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ:

AQUA-IONIC SYSTEME
Aqua-Ionic - Обгръща косъма с изглаждащи съставки.
Витамин Е и UV филтри - Антиоксидантна защита и запазване на цвета

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху мокра коса с масажни движения до разпенване. Масажирайте с длани. Изплакнете обилно.

Подсилваща блясъка маска

Подсилваща блясъка маска - за боядисана коса.

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Подхранва и защитава от влагата, оставяйки косата мека и еластична.
- Запазва дълбочината на цвета и блясъка до 40 дни* благодарение на 3–степенната система Chroma Captive.
- Полира косъма от корена до върха, оставяйки го гладък за отразяване на светлината и блясък.
- Анти-оксидантна защита срещу избледняване на цвета

*Резултати след тест с нанасяне на вана и маска

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ:

Цинков глюконат - създава връзки между пигментите и запазва цвета.
Екстракт от ленено семе - защитава от влагата, изглажда косъма от корена до върха, оставяйки косата гладка за оптимално отразяване на светлината
Витамин Е и UV филтри - антиоксидантна защита и запазване на цвета

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху върху подсушена с кърпа коса. Масажирайте от корените към краищата, като се фокусирате върху най-чувствителни зони. Оставете за 5 минути и изплакнете обилно.

Подхранваща маска за блясък

Подхранваща маска за блясък - на суха боядисана коса или коса на кичури

ПРЕДИМСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

- Подхранва, оставяйки косата мека и еластична.
- Увеличава трайността и блясъка на цвета на косата.
- Антиоксидантна защита срещу избледняване на цвета

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ:

AQUA-IONIC SYSTEME
Aqua-Ionic - обгръща косъма с изглаждащи съставки. Витамин Е и UV филтри - антиоксидантна защита и запазване на цвета

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете върху измита, подсушена с кърпа коса. Масажирайте от корените към краищата, като се фокусирате върху най-чувствителните зони. Оставете за 5-10 минути и изплакнете обилно