Радослава Петрова

Радослава Петрова

артистичен директор, майстор-фризьор, гримьор


Завършва курс по фризьорство 2000 година, основава R studio през 2003 година, изкарва Майсторска степен за фризьор от Г-н Кръстьо Капанов през 2009 година. Член е на Intercoiffeure, участва във фотосесии за същата организация ,представяне на сцена тенденции в прическите. Работи backstage с фризьори като Jason Dunn, Jane Stacey, ... Участва в няколко бука в Академия Л'ореал - It looks 2014 и екипна визия Hot Coiffure France's 2015 - жената робот (изкуствен интелект). В момента, освен със салонна работа, е и част от обучаващия екип на Академия Л'ореал.

Бонка Долева

Бонка Долева

козметик


Вашият съветник, експерт за всичко, свързано с кожата на лицето, антицелулитни процедури и релаксиращи масажи на зона, лице и шия. Може да й се доверите за безупречно чиста и подхранена кожа и неинвазивна мезотерапия. Посещава поредица обучения за всички новости в козметичният сектор на Maria Galland и Thalion.

Оля Захова

Оля Захова

маникюр и педикюр


image description

Красимира Петрова

майстор фризьор


Собственик на R studio гр. Плевен. Завършва курс по фризьорство при Г-н Капанов 2007 година. Майсторска степен за фризьор 2014 година. Посещава всички обучения за тенденции в подстригването, за да предложи на клиентите форми и цветове съобразени с последните модни тенденции. Страхотен професионалист, който ще се погрижи за вашата коса по един неповторим начин.