10 тренда, които ни издава модният подиум

1. Опушените крила на Elie Saab

Графичните сенки си останаха истинска сензация след последната колекция на Elie Saab, където моделите носеха крилете си, които продължаваха дори и след опашката на веждите. Под очите виждаме по-лек патладжанено лилав нюанс, който е отново с опушен ефект за по-грубо и небрежно финализиране, което да е в контраст с иначе изящните рокли.

2. Matchy-matchy очи на Valentino

Солидно количество блясък се изсипа върху очите на Valentinо. Върху клепачите на моделите се направиха брокатени арки, точно под веждите, озарявайки лицата им и в тотален унисон с цвета на тоалетите им.

3. Перли преплитат кичурите коса на Ralph & Russo

Красивите плетени прически с преплитания на перлени нанизи приковаха погледите на Ralph & Russo. Помислете за този нов начин да носите аксесоарите си.

4. Ангелско сияйни на подиума на Givenchy

Модна къща подари визии на моделите, като Кая Гербер, и ги превърна в ангели сякаш изваяни в стъклена обвивка.

5. Опушените клепачи на Dior

Тактично пропускайки частта със спиралата и очната линия, очите на Dior са меко опушени и този грим изглежда толкова лесен за пресъздаване.

6. Романтичната плитка на Рапунцел за Madeline

Плитките тук са дълги, бляскаво загладени и напомнящи ни за красивата простота на тази вечна визия.

7. Без извивки за Chanel

Очната линия тук е силна и права. Ако извивките ни връщат назад във времето и създават едно ретро усещане, то правата и наситена линия ни задържа в настоящето модерно.

8. Заплетеният кок на Armani Privé

Седмицата на модата нямаше да бъде такава без сложно конструираните си визии, а кокът в Armani Privé спиращи дъха. Булки, покажете това на стилистите си.

9. Лентите за коса на Dundas

По-хладното проявление на тенденцията тук е с кожено проявление и ако все още нямате една от тези сте в огромна грешка.

10. Половинчатите конски опашки за Christophe Josse

Не лъжете, всички знаем че това е go-to прическата, когато сме вкъщи. Ще се наложи да приложим малко стилистика и вече ще излизаме с нея и навън. Ниска, загладена, със средно разделен път и с ефект с вързване с косата.

10 тренда, които ни издава модният подиум
10 тренда, които ни издава модният подиум
10 тренда, които ни издава модният подиум